×

Klik op en 'Zet op beginscherm' om Butler Point te installeren.

Over Butler Point

THE FABULOUS TIME SAVERS!

Er is zoveel leuks te doen. Daarom zeggen wij: doe dat vooral! En laat u niet tegenhouden door al die zaken uit de categorie: ‘O jee, dat moet ook nog gebeuren’. Stel dat wij de minder leuke taken nu eens van u overnemen? Waardoor u zich ineens weer herinnert wat vrije tijd is en wat u er allemaal mee kunt doen. Hoe fijn zou het leven dan wel niet zijn?

MEER VRIJE TIJD

Butler Point wil het woon-werkplezier in bedrijfsgebouwen en appartementencomplexen vergroten door het aanbieden van een hospitality services op locatie. Onze butlers regelen iedere week de fijnste services: was-, stoom- en strijkgoed, autowassen, yoga of andere sportlessen, bloemenservice, schoenen gepoetst, fiets gerepareerd…

ONMERKBAAR OP DE ACHTERGROND

Ons Butler Point op locatie is het centrale aanspreekpunt voor alle bewoners of medewerkers in het gebouw. Butler Point regelt alle services en organiseert bijeenkomsten voor de gebruikers. We bieden een combinatie van online gemak (webshop), een vloeiend proces en high level persoonlijke dienstverlening. We maken gebruik van lokale leveranciers van topkwaliteit die hun diensten op locatie leveren.

Butler Point is een product van Do Company. Meer informatie over Do Company kunt u vinden op www.docompany.nl.

Butler Point is een service van Do Company voor de zakelijke markt. Bent u gebouweigenaar, vastgoedbeheerder, projectontwikkelaar of een bedrijf en wilt u een Butler Point in uw gebouw? Bekijk hier de mogelijkheden.
Site by Alsjeblaft!